Lies of P is vanaf vandaag te spelen!

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag is Lies of P op de Xbox Series X|S en via Xbox Game Pass te spelen.

‘Lies of P’ is een soulslike game, met alle toeters en bellen die daar bij komen kijken. Een slordige 25 overwegend pittige bosses, duistere werelden vol lore om te ontdekken, een scala aan zwaarden om te upgraden, een berg aan abilities om te verwerven en een shitload aan Ergo om te verzamelen waarmee je jouw character kunt verbeteren. Lies of P tikt alle boxen aan die je van een soulslike game mag verwachten en geeft er een eigen smoel aan. Op het eerste gezicht vertoont Lies of P veel gelijkenissen met Bloodborne, maar qua gameplay komt het beter overeen met een game als Sekiro. Naast de actie-RPG elementen volg je het verhaal van Pinocchio en wordt je af en toe in situaties gebracht waarin je leugentjes om bestwil maakt. Lies of P is een topper in haar genre, zoals je in de XBNL-review hebt kunnen lezen.

Al met al heb ik een uitstekende tijd met Lies of P gehad. De game van Meowiz Games en Round8 Studio is de gevraagde zestig euro absoluut waard! Lies of P is een waardige soulslike actie-RPG met een eigen smoel. De game vertelt een meeslepend verhaal, kent soepele en uitdagende combat en biedt mooie en sfeervolle werelden om te ontdekken. Lies of P is een zeer uitdagende game waar veel tijd in gaat zitten, maar die het meer dan waard is om gespeeld te worden!

XBNL-review van Lies of P

Kortom, een aanwinst voor de Xbox Game Pass en een game die je zeker even moet checken! Ga jij met de game aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties