Legendarische S.T.A.L.K.E.R. 2 aangekondigd voor de Xbox Series X

Een grote verrassing tijdens de Xbox stream vanavond. Het vervolg op S.T.A.L.K.E.R. uit 2007 ziet eindelijk het licht in de vorm van S.T.A.L.K.E.R. 2 (je verwacht het niet, zo’n naam). Hierboven zie je de nieuwe beelden.

S.T.A.L.K.E.R. 2 had er eigenlijk al lang moeten zijn, maar staat al sinds 2012 in de vrieskist omdat de toenmalige ontwikkelaarsstudio ermee stopte. Een deel van het team ging aan de gang bij een andere developer, 4A games die je van de huidige Metro-serie kent. Twee jaar geleden kwam de eerste studio terug uit de dood en kondigde aan dat S.T.A.L.K.E.R. 2 in de maak was en in 2021 zou komen. Maar destijds was er nog maar één screenshot als bewijs. Met deze volledige trailer is het duidelijk geworden, S.T.A.L.K.E.R. 2 komt er in volledige next-gen glorie. De trailer is duister en somber en vraagt om meer!

S.T.A.L.K.E.R. 2 komt voor de Series X uit en de pc. Dat is fijn en tegelijkertijd ook jammer. De game ziet er prachtig uit door next-gen technieken, maar je zult dus wel echt een Series X moeten kopen en je hebt dus weinig aan de Xbox familie strategie van Phil Spencer waar je nog wel een paar jaar games op de One of One X kon gaan spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties