Lees hier alles over het tweede seizoen van Modern Warfare III

Volgende week lanceert Activision het nieuwe seizoen van haar populaire shooter Modern Warfare III. Wat mogen spelers verwachten? In een nieuwe trailer krijgen we een eerste indruk.

In bovenstaande trailer zien we dat seizoen 2 vier nieuwe Core 6v6-maps bevat (3 bij de lancering, 1 mid-season). Naast de nieuwe maps komt de content update met een nieuwe War-map, nog een Zombies-verhaalmissie en de terugkeer van Resurgence Map Fortune’s Keep.

De lancering van het nieuwe seizoen komt met allerlei nieuwe features. De uitgever laat het volgende weten:

  • Wapens: Season 2 gaat verder met het droppen van wapens met vier nieuwe basiswapens die je kunt gebruiken: de BP50 AR, RAM-9 SMG, SOA Subverter BR en Soulrender melee zwaard.
  • Attachements: Je kunt zeven aftermarket onderdelen vrijspelen, waaronder de JAK Limb Ripper kettingzaag onder de loop, perfect om zombievlees mee te bewerken!
  • Word de ondode elite met BlackCell: koop en krijg exclusieve toegang tot een speciaal kader van ondode Operator Skins, geleid door de skeletachtige John Doe: Ze zijn allemaal schitterend in druipend goud met een gloeiende etherische paarse tint!
  • Rick Grimes en Kate Laswell voeren de Season 2 Battle Pass aan: Koop de Season 2 Battle Pass en speel Rick Grimes van AMC’s The Walking Dead en Station Chief Kate Laswell vrij.
  • Nieuw aanbod in de store: Speel als Michonne uit AMC’s The Walking Dead, “Let ‘em Cook” met een nieuwe CDL Pack en vier Black History Month op 8 februari met een gratis cadeaupakket gevuld met culturele inspiraties ontworpen door ons team.
  • Nieuwe Challenges, Events en Progressie: Kom alles te weten over de Weekly Challenges en Season 2 Events, te beginnen met exclusieve Undead-beloningen als de Horde Hunt van start gaat, en bekijk de Prestige-beloningen als je je een weg naar Level 450 slijpt.

Seizoen 2 van Call of Duty Modern Warfare III lanceert op 7 februari 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties