Update 22-1-2016

Game of Fear zit al een tijdje in de Preview sectie. Op 16 februari komt de afgemaakte versie uit. Dan kan je deze creepy game ten volle spelen voor het kleine prijsje van € 12,99. De game is niet voor de zwakke harten gemaakt dus hou je van een beetje griezelen, dan is deze titel zeer geschikt.

Het verhaal draait om een tragisch verleden, een onafgemaakt schilderij en een afbrokkelende psyche. Je speelt in de game een schilder die achtervolgd wordt door zijn verleden. Zijn enige rustpunt bestaat uit het graven in zijn eigen gekte terwijl hij zijn levenswerk aan het afmaken is. De game is psychedelische thriller waarin de hang naar perfectie en waar dit je toe kan drijven de hoofdrol speelt.

Hoe de game wordt ervaren kan je in deze video goed zien. Enjoy!


 

Goed nieuws voor liefhebbers van horrorgames zo vlak voor Halloween. De Steam (Early Access) game Layers of Fear komt vrijdag naar de Game Preview sectie van Xbox One.

Layers of Fear is een adventure horror game die op dit moment via Early Access te spelen is op Steam. Met 97% positieve reacties is dit een zeer hoog gewaardeerde game, zeker voor een Early Access game. Deze topper kunnen wij als Xbox One bezitters dus fijn gaan spelen op onze console vanaf vrijdag. De game is op dit moment voor ongeveer 80% klaar en ziet er erg gelikt uit. De gameplay zou ongeveer 2 tot 3 uur zijn, wat wel wat aan de korte kant is. De volledige game zou meer content krijgen en enkele bugfixes, hoeveel uur aan gameplay dit gaat worden is nog niet bekend op dit moment.

Zoals bovenstaande trailer al doet vermoeden, is Layers of Fear een behoorlijke wazige en creepy game. Het wordt omschreven als een psychedelische horror adventure game, waarvan vooral het psychedelische aspect erg duidelijk wordt benadrukt in de trailer. De game loopt op de Unity engine, waardoor de omgeving er erg gedetailleerd uit ziet. Combineer dit met de 19de eeuwse schilderijen en omgevingen en je krijgt een zeer creepy vibe.

Hoeveel de game gaat kosten weten we nog niet, als we Steam als referentie gebruiken zou het zo rond de € 13,- gaan liggen. Aanstaande vrijdag weten we het zeker, als we de game durven te downloaden dan..

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments