Vandaag is er een nieuwe update uitgekomen voor de mensen die meedoen aan het Xbox One Preview Program en er zitten handige nieuwe features. Eentje daarvan zal je portemonnee wat minder pijn doen als je een lading games direct pre orderd.

In deze nieuwe update voor Xbox One Preview Members zitten twee nieuwe features die ik graag wil uitlichten. De eerste nieuwe feature is Language Independence, in het Nederlands is het vrij vertaald Taal Onafhankelijkheid. Het houdt in dat jij als gamer meer keuze krijgt over de taal van je Xbox. Nu was het nog zo dat de taal verbonden was aan het land waar je woont, maar nu kan jij kiezen welke taal jij wilt instellen op je Xbox One. Nu kan je dus eindelijk een Engels menu krijgen en je games in het Engels aanhoren.

De tweede grote feature is misschien wel een feature die te lang op zich heeft laten wachten. Xbox Preview Members kunnen nu een game pre-orderen en hoeven daar niet meteen voor te betalen. Het geld wordt pas op zijn vroegst 10 dagen voor de release afgeschreven van je account of creditcard. Dit is zeker handig, omdat je soms veel games tegelijk wilt pre-orderen in de store en dan kunnen de kosten flink oplopen, maar voor de preview members is dat op dit moment verleden tijd.

store

Naast deze twee grote features zijn er ook nog wat problemen aangepakt voor de Preview Members in deze nieuwe preview update.

  • Games zullen niet meer vast blijven zitten in de wachtrij, waardoor het niet lukt om de games te installeren.
  • De gratis content voor Xbox Live Gold kan weer gezien worden door de preview members.
  • Youtube, Netflix, OneGuide en andere apps zijn nu meer betrouwbaar in combinatie met Cortana en See-It-Say-It.
  • Cortana zal niet meer crashen nadat je een snap hebt gemaakt.
  • EA Access Vault games kunnen nu gedownload worden vanuit hun Store pagina.
  • Je kan weer de EA Acces Hub downloaden vanuit de Store
  • Je scherm zal zichzelf niet meer dimmen in verschillende apps.

EA-Access

De twee features zijn heerlijke toevoegingen aan de al fijne Xbox One Experience. Toch moeten de mensen zonder het Xbox One Preview Program even wachten op deze update, want eerst zal het testvolk die onderdeel is van het Preview Program, deze features moeten testen. Als dat allemaal goed verloopt dan krijgt het gewone volk , zoals jij en ik, binnenkort ook de mogelijkheid om games te kopen zonder op voorhand al een vermogen kwijt te zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments