Nog vijf weken te gaan, Gamescom 2016 gaat dan van start. Microsoft is natuurlijk ook van de partij. Dit jaar geen persconferentie, maar wel genoeg andere dingen om te laten zien op de show.

Aaron Greenberg geeft op de officiële Xbox blog aan dat hij blij is dat wij op de Gamescom de kans krijgen om hands-on te gaan met de langverwachte games voor 2016 en 2017 op de Xbox en op Windows 10. Mooi voor hem.

Ook mooi voor ons, want XboxNederland heeft 17 tot 19 augustus toevallig een team-uitje in Keulen. We nemen onze camera’s en mooiste presentators (en presentatrices) mee en zullen jullie uiteraard een mooi verslag van Europa’s grootste game-evenement brengen.

Naast blockbusters als Gears of War 4, Forza Horizon 3, Halo Wars 2, ReCore en Sea of Thieves zal Microsoft ook “grote” ID@Xbox titels als We Happy Few, Everspace en Cuphead laten zien.

Voor degenen die hopen op grote aankondigingen in een persconferentie hebben we slecht nieuws, er is geen media briefing dus ook geen grote nieuwe aankondigingen. Wat we in plaats daarvan krijgen is wel weer vet. De Xbox FanFest bleek op de E3 al een overweldigend succes te zijn en komt nu naar Keulen. Microsoft heeft hiermee een eigen evenement, speciaal voor Xbox-fanaten. Aaron Greenberg zal zelf hier zelf aanwezig zijn en we zullen ook vast andere Xbox-veteranen zien in Keulen.

Microsoft wil het succes van de E3 doortrekken naar Duitsland en daar laten zien wat op de E3 al is aangekondigd. We zullen ongetwijfeld nog meer gaan zien: “At gamescom 2016 we’re excited to bring even more of these experiences into the hands of our fans.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties