KINGDOM HEARTS III krijgt knaagjes in de maagjes

Wie is er niet groot mee geworden. Uitspraken als: “ik ben bang dat ik een beetje bang ben”, “Onkruiden zijn ook bloemen wanneer je ze beter leert kennen.” Winnie de Poeh komt eraan!

Het universum van KINGDOM HEARTS III is weer een stukje groter geworden, met een eerste blik op het Honderd Bunderbos dat is gebaseerd op de klassieke tekenfilmfranchise Winnie de Poeh van Walt Disney Animation Studios. In een nieuwe, door Square Enix en Disney onthulde trailer, sluit Sora zich aan bij de schattige beer Poeh en zijn maatjes Teigetje, Knorretje, Konijn, Roe en Uil. Door unieke minigames te spelen, kan Sorah het gezelschap helpen hun huis tussen de groene bomen van het Honderd Bunderbos te herstellen.

In de trailer toont SQUARE ENIX ook nieuwe, nooit eerder getoonde gameplay en nieuwe hints over het verhaal van KINGDOM HEARTS III. De trailer toont nieuwe beelden van Sora’s gevecht in Twilight Town, waarbij hij een Winnie de Poeh Keyblade gebruikt, en team-up-aanvallen in de Disney- en Pixar-werelden van Hercules, Pirates of the Caribbean enTangled (Rapunzel). Daarnaast toont de trailer een eerste glimp van Chirithy, die vele spelers zich nog zullen herinneren van KINGDOM HEARTS Union χ en KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
3 jaren geleden

Is de eerste Kingdom Hearts op de xbox? Ze mogen van mij de hele franchise naar de XO brengen 🙂