Kingdom Hearts III komt deze winter met DLC

De ontwikkelaars van Kingdom Hearts III hebben aangekondigd dat spelers aankomende winter nieuwe DLC kunnen verwachten. Wat is er bekend gemaakt door Square Enix?

Afgelopen januari 2019 verscheen na 13 jaar wachten eindelijk Kingdom Hearts III. ‘Een magische reis‘, was de conclusie van de XBNL-redactielid Justin. Zelf heb ik Kingdom Hearts III ook met veel plezier gespeeld en blijken Justin en ik hier niet de enige in geweest te zijn. De game is een groot succes en ging slechts een maand na release al vele miljoenen keren over de toonbank.

Dat de ontwikkelaars niet stil hebben gezeten, wisten we al. Zo voegden zij afgelopen april een Critical Mode toe aan Kingdom Hearts III. Enkele maanden na deze update kondigen zij deze week aan dat er gewerkt wordt aan nieuwe DLC getiteld Re Mind. In bovenstaande trailer krijgen we hier een eerste indruk van te zien.

Uiteraard snap ik na het zien van de trailer ook dit keer weer niet wat de strekking van het verhaal is. Maar ik ben dan ook niet hardcore-fan genoeg om de rode draad in de verhaallijn tussen al die verschillende Kingdom Hearts-delen die uitgekomen zijn op diverse platformen te overzien. Wat ik wel zie is dat het er weer schitterend uitziet, met lekkere actie, dat de bekende personages weer te spelen zijn en dat het verhaal met Sora verdergaat. De releasedatum is niet bekend, maar de window of release wel en dat wordt ‘coming this winter’.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments