Vorige week deden we eigenlijk net alsof we van niks wisten, maar stiekem hadden we al meer gezien van de komende Kingdom Come Deliverance. Gelukkig mogen we nu eindelijk laten weten wat er gaat komen. En dit alles gaat vergezeld van deze knallende trailer.

Kingdom Come: Deliverance II is een spannende actie-RPG, die zich afspeelt te midden van de chaos van een burgeroorlog in het 15e-eeuwse Bohemen. Jij bent Hendrik van Skalitz – een gewone man die buitengewone dingen doet – gevangen in een aangrijpend verhaal over wraak, verraad en ontdekkingen terwijl hij aan een epische reis begint, de reis ‘van een nederige smederij naar het hof van koningen’. Dit alles terwijl hij op zoek is naar een doel in deze prachtige maar wrede middeleeuwse wereld.

Van drukke stadsstraten tot weelderige bossen, ontdek dit middeleeuwse Europa in een open wereld door middel van een onvergetelijk avontuur vol actie, spanning en verwondering.

Een verhaal over liefde en wraak

Leef het leven door de ogen en acties van Henry, een jonge man die op zoek is naar wraak op zijn vermoorde ouders. Zijn verhaal – geïllustreerd met meer dan vijf uur aan verbluffende filmpjes – brengt hem van aspirant-krijger naar rebel, kruist paden met een charismatische cast van personages en beleeft een onvergetelijke reeks avonturen, terwijl hij het opneemt tegen de koning van Hongarije, Sigismund de Rode Vos en zijn angstaanjagende bondgenoten.

Een echte RPG-ervaring

Jouw acties bepalen Henry’s lot en hoe de wereld op hem zal reageren. Loop je een keer naakt en dronken door de stad, dan zal je dat nog tijden nagedragen worden door de burgers. Alles wat je doet, heeft effect en is merkbaar in de reacties van je omgeving.

Pas zijn uiterlijk, vaardigheden en uitrusting vrij aan terwijl je een moreel standpunt inneemt over de gebeurtenissen om je heen. Reis door het land en doe mee aan unieke activiteiten, zoals smeden en boogschieten, om jezelf echt onder te dompelen in deze levendige regio van Europa die je acties voor altijd zal herinneren.

Leef een middeleeuws leven

Deze verbluffend authentieke vertolking van het 15e-eeuwse Bohemen stelt je in staat om deze fascinerende omgeving als nooit tevoren te ervaren. Verdwaal in een uitgestrekte stad, ga in gesprek met boeren en praat met edelen terwijl je een uitgestrekt en rijk landschap verkent met tavernes, badhuizen, kastelen en meer. De wereld is veel groter en levendiger geworden en men heeft één van de grootste steden die we in middeleeuws centraal Europa hadden, bijna één op één nagebouwd. Dat alleen al is een kunststukje te noemen.

Authentieke first-person gevechten

Voel de botsing van staal terwijl je deelneemt aan spannende real-time gevechten. Er is een scala aan authentieke wapens en vechtstijlen voor elke speler. Te voet, te paard of sluipend kun je je specialiseren in elegante zwaardbeheersing, brute botte wapens of dodelijke afstandsaanvallen.

We mogen, als alles goed gaat, het spel eind dit jaar nog verwachten. Dus hou je feestdagen maar vrij want hier ga je weer vele uurtjes in stoppen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties