We hebben een tijdje terug al kennis kunnen maken met de gesloten beta van The Division. Sommigen waren heel enthousiast, anderen denken dat er nog heel wat mis is met het spel. Dit weekend kunnen er veel meer mensen aan de gang met het spel, want het krijgt een open beta, die je nu kan preloaden (alvast downloaden).

De gesloten beta was al vrij heftig qua grootte (~27 gigabyte), en de open beta gooit daar nog eens 1,1 a 1,2 GB bovenop. Als je de gesloten beta nog niet hebt gespeeld, is het dus fijn als je van tevoren kan preloaden zodat je gelijk kan spelen in het weekend (want het is dan een volle 28 GB die je even binnen moet harken).

the division header 2

Wat wordt er toegevoegd in de open beta? Via Reddit (oh zo betrouwbaar *ahem*) is bekend dat er een nieuwe verhaalmissie in zit en een nieuwe vleugel voor je Base of Operations (Tech). Daarbij komen nog een paar fixes en een cheat detector. Gaan jullie The Division deze week spelen (open beta is van 18 tot en met 21 februari), of wacht je gewoon lekker op het eindproduct?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments