Het is donderdag. Ja? En? Nou, dat dachten wij dus ook. Donderdag is net niks. Niet het midden, niet het eind van de week..niks dus.

Maar daar gaan wij van Xbox Nederland verandering in brengen. Ja ja, je donderdag wordt vanaf nu spannend. Een dag waar je vol verwachting op gaat wachten. Alsof Sinterklaas elke 14 dagen weer langs komt. Vanaf vandaag introduceren wij Background Thursday.

De mogelijkheid om een eigen achtergrond op je Xbox One te zetten is nog niet zo lang beschikbaar. En wat mij opvalt is dat er bar weinig achtergronden op het net te vinden zijn. Waar je voor de PC doodgegooid wordt met wallpapers in elk denkbaar thema, is er voor de One niet zo heel veel. Wij willen dat wat leven in gaan blazen. Elke 14 dagen is het onze intentie om een achtergrond te plaatsen en jullie mogen daar actief in mee gaan helpen. Heb je een hobby, hou je van hamsters, ben je een kei in boerengolf, een kenner van de gerontosaurus of supporter van FC Ommen, vertel het ons, geef ons materiaal, geef ons heden ons dagelijks eten… en wij gaan kijken of we daar iets mee kunnen. We willen dan om de twee weken, één verzoek uitkiezen en daar een achtergrond voor maken. Maar ook als je zelf iets hebt gemaakt of iets hebt gevonden, deel dat dan met ons en zo selecteren we de mooiste achtergronden.

witcher3dashboard

We trappen deze week af met een plaatje van The Witcher 3. We laten hem zien zoals hij er op je dashboard uit zou moeten zien en wil je die graag op je One hebben staan, klik dan op onderstaand plaatje en je komt op onze Flickr pagina waar hij op full resolutie te downloaden is door rechts onderin op het downloadtekenflickrdownloadte klikken en het op 1920×1080 op te slaan. Wil je weten hoe je het vervolgens op je One kan zetten, lees dan even hier hoe dat werkt.

Witcher3themexboxone

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties