Als er één game is waar ik op wacht, dan is het wel Skate 4! Mijn hoop dat het op de E3 wordt aangekondigd, is een stukje groter geworden middels een tweet.

Een tijdje geleden schreef ik al over een campagne waar de community echt vroeg om een vervolg op Skate 3. De leuze was ”MakeEASkateagain” als inhaker op de slogan van Donald Trump’s ”Make America great again”. Door de tweet hieronder kunnen we misschien er van op aan dat EA weer vol aan de slag is met de game.

Er staat bar weinig in de tweet, maar het feit dat het van community manager Daniel Lingen komt, EA’s senior community manager, kan een hint zijn voor diens ontwikkeling.

Skate 3 nog eventjes spelen

Hopelijk komt Skate 3 snel naar de Vault (ergens in de komende paar maanden komt ie sowieso!). Het spel verscheen in 2010 en ik heb toen genoten! Leuke stunts, opdrachten en een hartstikke lekkere vibe door de muziek. Ik kan dus niet wachten om de game binnenkort uit de Vault te trekken en het gewoon weer lekker te spelen. Skate 4 klinkt voor mij dus als muziek in de oren en de kans dat het op de E3 wordt aangekondigd is volgens mij nu veel groter. Dus inderdaad, Make EA Skate again, zodat we weer lekker virtueel kunnen skateboarden en chillen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments