Het is niet echt nieuws voor de Xbox One, maar er is een nieuwe trailer uit voor de Warcraft film en als fan van de game franchise wil ik het jullie toch even melden. Wat zien we allemaal voorbij komen?

Het feit dat de film waarschijnlijk 95% CGI is, kan een groot voordeel opleveren, maar ook een groot nadeel. Ik zie in de trailer een fantastisch nagemaakt Dalaran en een prachtig vormgegeven Stormwind! Het voordeel is dus dat je plaatsen van een game tot leven ziet komen, maar het nadeel is dat je hier en daar wat kleine foutjes ziet. Tenminste, ik noem het foutjes, maar het gaat meer om beelden die soms niet matchen. Kijk even op 00:11 en je ziet iedereen een beetje raar zitten omdat de schaduwen niet kloppen. Ook vraag je je af of je bijvoorbeeld op 00:18 echt een soldaat daar achter ziet, of een CGI poppetje (ik gok op het laatste).

Ik hoop dus niet dat ze overal CGI hebben gedaan, maar meer zoals Star Wars. Dat wil zeggen, sets bouwen waar je kan (dus als je het verhaal over de mensen toont zoals op 00:18) en de rest met CGI doen als het echt niet anders kan (orcs, grote gebouwen, complete steden).

Eén ding is zeker, ik ga deze film in een IMAX bioscoop kijken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments