Indiana Jones and the Great Circle gameplaybeelden getoond

We wisten dat de game in de maak was, maar veel meer dan dat was er niet. Tijdens de Developer Direct kwam daar verandering in met onder andere gameplaybeelden.

Todd Howard en enkele medewerkers van MachineGames mochten tijdens de showcase hun game laten zien en er uiteraard het nodige over vertellen. Zo weten we nu dat de game Indiana Jones and the Great Circle gaat heten en dat het verhaal zich afspeelt tussen Raiders of the Lost Arc en The Last Crusade.

Wat in bovenstaande trailer opvalt is dat de Indy in de film qua uiterlijk gebaseerd is op Harrison Ford. De stem wordt echter ingesproken door Troy Baker. We zien Indiana in de trailer diverse ruïnes in de jungle aandoen, maar ook Nazi-basissen en woestijnlandschappen. Verder zien we de iconische zweep en wat we hiermee zoal kunnen doen. We zien hem gebruikt worden in combat, maar ook om plaatsen verderop te bereiken.

De game zal voornamelijk een first person perspectief gaan krijgen met hier en daar wat third person segmenten. Verder lijkt het een mooie mix van stealth, actie, puzzles oplossen en verkennen te gaan worden. Ik heb er in elk geval wel zin in om in deze game te duiken.

Hoewel er wel bevestigd werd dat Iniana Jones and the Great Circle nog dit jaar uit moet komen werd er geen releasedatum genoemd. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties