Immortals of Aveum™ toont indrukwekkende spell-based combat

De ontwikkelaars van Ascendant Studios laten nieuwe gameplaybeelden van IMMORTALS OF AVEUM™ zien. Kijk je mee?

IMMORTALS OF AVEUM™ is een singleplayer first-person magische shooter die het verhaal vertelt van Jak terwijl hij zich aansluit bij een eliteorde van battlemages om een wereld op de rand van de afgrond te redden. De game wordt door Ascendant Studios ontwikkeld. Deze studio is in 2018 opgericht en bestaat uit voormalig ontwikkelaars van games als Dead Space en Call of Duty. Tijdens The Game Awards van 2022 zagen we voor het eerst beelden van de game. In bovenstaande trailer kun je nu ook gameplaybeelden bekijken.

Gameplay

Beheers je magie in IMMORTALS OF AVEUM™ en ervaar snelle, vloeiende, op spreuken gebaseerde gevechten in first person, waarbij magie de kern vormt van zowel de aanval als de verdediging. Spelers kunnen creatief gebruik maken van alle drie de krachten van magie en worden beloond voor slimme geketende aanvallen en goed getimede counters.

In de loop van het spel ontgrendel en upgrade je een breed scala aan spreuken en talenten over drie kleuren magie. Ontdek, upgrade en maak honderden stukken magische uitrusting. Upgrade alle drie de krachten van magie en word Aveums krachtigste Triarch Magnus.

IMMORTALS OF AVEUM™ kom op 22 Augustus 2023 op de Xbox Series X|S uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties