Er komen leuke titels bij, maar er gaan ook wat pareltjes weg uit de Xbox Game Pass. Hieronder de volledige lijst.

Ubisoft en Microsoft zien elkaar steeds meer zitten. Er komen steeds meer titels van de Franse ontwikkelaar en uitgever naar onze geliefde service. Vorige keer zagen we bijvoorbeeld toptitel Ghost Recon: Wildlands en nu is Immortals: Fenyx Rising aan de beurt en dat komt goed uit, want die wilde ik nog eens spelen. Dat scheelt mooi weer geld!

Coffee Talk: Cloud, Console, and PC – Vanaf vandaag

Coffee Talk gaat over het aanhoren van andermans problemen en hen helpen door middel van een warm drankje met ingrediënten in jouw voorraad. Nou, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb al genoeg geleuter van andermans problemen in mijn leven. Dus ik sla deze titel graag over.

Midnight Fight Express: Cloud, Console, and PC – 23 augustus

Dit is de game die John Wick eigenlijk verdiende. Keiharde isometrische actie tijdens scènes die niet zouden misstaan in Fast and Furious of eerder genoemde John Wick. Dit is natuurlijk het proberen waard.

Opus: Echo of Starsong – Full Bloom Edition: Console and PC – 25 augustus

Deze game krijgt lovende kritieken en als ik kijk naar de beelden, dan snap ik al waarom. Het is weer zo’n Game Pass titel die je gewoon even moet downloaden, spelen, proeven en eventueel doorspeelt of van je harde schijf af lazert als het niet je ding is. Opus: Echo of Starsong is een narratief gedreven avontuur in een sci-fi universum. Je speelt als June en Eda die als duo puzzels moeten oplossen middels zang en andere middelen. Klinkt goed toch?

Commandos 3 – HD Remaster: Cloud, Console, and PC and day one with Game Pass – 30 augustus

Commandos 3, ‘nuff said.

Immortality: Cloud, PC, Xbox Series X|S – 30 augustus

Immortality is een interactieve filmtrilogie vol met mysterie en sfeer. Het ziet er uit als een soort arthouse project waarbij je film moet gebruiken om zaken te ontrafelen. Eerlijk gezegd doet mij dit helemaal niks maar wellicht het proberen waard voor de interactieve filmfanaten.

Immortals Fenyx Rising: Cloud, Console, and PC – 30 augustus

De game is goed bevallen bij onze redacteur Rik en komt nu gewoon naar de Xbox Game Pass! Dat wil zeggen dat jij ‘m 30 augustus lekker kunt downloaden en proberen. Wat Rik er destijds over zei:

‘Ubisoft weet met Immortals: Fenyx Rising een uitstekende nieuwe IP neer te zetten. Het team achter Assassins Creed Odyssey heeft een prachtig mythologische setting weten te creëren waarbinnen een interessant verhaal verteld wordt. De gameplay is gevarieerd en kun je zo uitdagend maken als je zelf wilt. Het enig dat je zelf nog even moet doen is de game op je verlanglijstje zetten voor de feestdagen en dan ga je een fantastische kerstvakantie tegemoet.’


Tinykin: Console and PC and day one with Game Pass – 30 augustus

Het is Paper Mario, maar dan voor je Xbox met een hele bekende tekenstijl! Die gaan we natuurlijk proberen!

De parels die heen gaan

De volgende games gaan er helaas ook weer uit aan het einde van de maand. Ik ga zelf bijvoorbeeld nog even Spiritfarer snel spelen. Twelve Minutes viel ook goed in de aarde in de redactie, maar What Remains of Edith Finch is echt een topper die je nog even moet spelen als je van verhalende games houdt. Duurt maar 5 uurtjes ofzo, ben je zo door heen.

  • Elite Dangerous (cloud and console)
  • Hades (cloud, console, and PC)
  • Myst (cloud, console, and PC)
  • NBA 2K22 (cloud and console)
  • Signs of the Sojourner (cloud, console, and PC)
  • Spiritfarer (cloud, console, and PC)
  • Twelve Minutes (cloud, console, and PC)
  • Two Point Hospital (cloud, console, and PC)
  • What Remains of Edith Finch (cloud, console, and PC)
  • World War Z (cloud, console, and PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties