Immortals Fenyx Rising DLC ‘Mythen van het Oostelijke Rijk’ nu verkrijgbaar

De tweede DLC van Immortals Fenyx Rising, Mythen van het Oostelijke Rijk, is nu verkrijgbaar. Spelers die Immortals Fenyx Rising nog niet hebben gespeeld, krijgen een voorproefje van de game met de gratis demo die reeds beschikbaar is voor alle platformen.

In Mythen van het Oostelijke Rijk begint een nieuwe held genaamd Ku aan een reis geïnspireerd door een populaire Chinese mythe, Nuwa Mends the Heavens. Ku moet de godin Nuwa helpen om de gebroken hemel te herstellen en de mensheid te redden. Spelers moeten Ku’s unieke vechtstijl en vaardigheden, geïnspireerd door Chinese vechtsporten, beheersen om nieuwe vijanden en monsters uit de Chinese mythologie te verslaan. Deze spannende nieuwe open wereld, die tevens trouw blijft aan zijn culturele oorsprong, biedt spelers een verrijkende ervaring die zich afspeelt tussen hemel en aarde.

Tijdens dit avontuur wordt spelers hun vindingrijkheid, behendigheid en logica op de proef gesteld door de puzzels die te vinden zijn in de ruïnes van de hemel. Om nieuwe gameplay mechanics te beheersen, waaronder morph cubes, wolken, bamboe, controle van wind en luchtringen, ontgrendelen spelers nieuwe vaardigheden, zoals Nuwa’s Agility, Blades of Huang Di en de Axe of Yan.

Daarnaast biedt Immortals Fenyx Rising een gloednieuwe, tijdelijke Monster Hunt Twitch Extension aan tot 7 april 2021. Kijkers verzamelen monsters en voltooien uitdagingen om in-game beloningen vrij te spelen terwijl ze kijken naar hun favoriete streamers op Twitch.

Mythen van het Oostelijke Rijk is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Immortals Fenyx Rising bevat drie uitbreidingen, waarvan er nog een binnenkort wordt uitgebracht. Deze uitbreidingen laten spelers niet alleen kennismaken met nieuwe personages en uitdagingen, maar ook met nieuwe werelden en manieren om te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties