Hordes Skeletons in update Sea of Thieves

Het is weer tijd voor een samenvatting van de wekelijkse developers update van Sea of Thieves én een toelichting op de maandelijkse content update die vanaf nu te spelen is. Wat kun je allemaal verwachten in de Sea of Thieves?

Sinds kort zijn de ontwikkelaars bij Rare begonnen met het uitrollen van maandelijkse content updates. Afgelopen maand kon je aan de slag met de Black Powder Stashes Update. Komende maand kun je aan de slag met de Dark Relics Update. De trailer legt je uit wat je te wachten staat.

Dark Relics Update

In de Dark Relics Update ga je op reis om gestolen artefacts terug te halen. Dat is natuurlijk niet geheel zonder risico. Hoewel Duke je in de plaatselijke tavern van enige tips kan voorzien, zul je toch zelf de skeleton hordes moeten verslaan en moeten zorgen dat de artefact ingeleverd wordt. Ondanks de risico’s en het gevaar is de beloning substantieel: gold, reputatie en cosmetische items voor je schip.

In de Sea of Thieves zijn Reaper’s Chest verstopt in scheepswrakken

Een andere uitdagende toevoeging in de Dark Relics Update is de toevoeging van Reaper’s Chest in de Sea of Thieves. In de wekelijkse Developers Update legt Joe Neate (Executive Producer) hier meer over uit.

De wekelijkse Developers Update met Joe Neate

De Reaper’s Chest worden verstopt in verschillende scheepswrakken die zich in de wateren bevinden. Deze chests hebben een bijzondere kracht waardoor deze voor alle spelers op de map te zien zijn. Op het moment dat je zo’n Reaper’s Chest gevonden hebt dan breng je deze naar Duke voor een flinke beloning. Maar ook hier zit een groot gevaar. Vanaf het moment dat je in het bezit bent van de Reaper’s Chest, wordt je voor alle andere spelers op de map zichtbaar, en ben je dus tevens een potentieel target om op te jagen.

Verder is er weer behoorlijk gesleuteld aan Sea of Thieves. Neate legt in de Developers Update uit dat er verbeteringen zijn doorgevoerd in de Arena matchmaking. Ook zijn er nieuwe settings voor de controller toegevoegd.

Tenslotte licht Neate toe dat spelers er op kunnen rekenen dat iedere tweede woensdag van de maand nieuwe maandelijkse content update te downloaden zal zijn. De volgende update staat dus klaar op woensdag 11 september. De commendations en cosmetics die vrijgespeeld kunnen worden in de maandelijkse updates zullen altijd time limited zijn.

Er is dus weer genoeg te doen komende maand in de Sea of Thieves. Dus roep je crew maar bij elkaar voor een nieuw episch avontuur en #BeMorePirate.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments