Weer nieuwe content update in Sea of Thieves

Gadverdamme wat zijn de ontwikkelaars van Rare lekker bezig. Vandaag is er een nieuwe content-update te downloaden voor Sea of Thieves! Wat brengt de nieuwe update?

De laatste maanden wordt er behoorlijk hard gewerkt aan Sea of Thieves. En zoals je hier hebt kunnen lezen met het nodige succes. De playerbase blijft, zelfs ruim een jaar na release, alsmaar groeien. De Anniversary Update heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd. Spelers vonden Sea of Thieves een prachtige game, maar er was te weinig content om voor langere tijd zoet mee te zijn. Met de komst van de genoemde update nam de playerbase drastisch toe, evenals het spelplezier.

De ontwikkelaars bij Rare hebben deze koers voortgezet en sinds vandaag kun je met nieuwe content aan de slag, genaamd de Black Powder Stashes Update. In deze update ga je meerdere forts bezoeken en zul je zo veel mogelijk gun barrels gaan verzamelen. Dat belooft de nodige explosieve actie, zoals ook in de update trailer te zien is.

Nog meer nieuwtjes in de Developer Update

Maar er is meer nieuws. Een belangrijke vraag vanuit de community was naast het toevoegen van meer verhalende content, tevens om een duidelijkere structuur in content updates. Met andere woorden, content updates om met enige regelmaat naar uit te kijken. In de Developer Update licht Joe Neate (Executive Producer) toe dat zijn team gehoor gaat geven aan dit verzoek door maandelijks Sea of Thieves van content-updates te voorzien. Zo heeft hij al laten weten dat de volgende update zal verschijnen op 14 augustus en ‘Dark Relic’ zal heten. Tenslotte mogen we meerdere creatieve initiatieven in het Sea of Thieves universum verwachten komende tijd. Te beginnen met een Twitch rivals evenement in Arena op 23 en 24 juli.

Sea of Thieves op de redactie

Al met al zeer positieve ontwikkelingen die ook binnen onze redactie niet onopgemerkt blijven. Zo zijn er verschillende redactieleden die hun piratenpak weer aangetrokken hebben. Mocht je benieuwd zijn naar onze avonturen? In de recente afleveringen van De Week met XBNL hebben we een aantal van onze piratenpraktijken gedeeld en zullen dat de komende tijd ook zeker blijven doen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties