De lasagne liefhebbende en aartsluie Garfield komt naar de Xbox in de vorm van Garfield Kart Furious Racing. Zo heb je niks en zo kom je om in de kart racers.

Garfield heeft in 2013 op de pc en mobiele telefoon al naam gemaakt. Afgaande op de Steam reviews van Garfield Kart wordt Furious Racing er eentje om naar uit te kijken. Totaal opgeblazen scores? Wel nee..

Ik ben in ieder geval blij verheugd dat dit stripfiguurtje nu ook weer een plek op de Xbox vindt. Op 7 november kun je met de mollige kater, z’n baas Jon en andere figuurtjes uit de wereld van Garfield de confrontatie aangaan. De game bevat single- en multiplayer modi. Je kunt het zowel in splitscreen als online opnemen tegen andere spelers. 

Het aanbod aan kart racers was nog niet zo lang geleden erg mager, maar alleen het afgelopen jaar al moet Garfield het opboksen tegen All Star Fruit Racing, Meow Motors, Nickelodeon Kart Racers, Team Sonic Racing en natuurlijk het ijzersterke Crash Team Racing. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments