Hidden Through Time 2: Myths & Magic krijgt een releasedatum

Van Belgische bodem komt eind deze maand Hidden Through Time 2: Myths & Magic uit. Gamestudio Rogueside laat in een nieuwe trailer een releasedatum weten! Kijk je mee?

Het eerste spel in de serie telde meer dan 350.000 spelers die vrolijk op zoek gingen naar slim verborgen voorwerpen, want dat is wat je doet in Hidden Through Time. In deel 2 kunnen spelers de geheimen uit de geschiedenis en legendes ontrafelen. Of je nu een fan bent van puzzelspellen of gewoon op zoek bent naar een boeiende, gezinsvriendelijke ervaring, volgens de ontwikkelaars heeft Hidden Through Time 2: Myths & Magic voor iedereen wel iets te bieden. Bovenstaande trailer ziet er in ieder geval al veelbelovend uit.

Over Hidden Through Time 2

De ontwikkelaars schrijven over Hidden Through Time 2 het volgende:

Hidden Through Time 2: Myths & Magic brengt het geliefde concept van 2D verborgen voorwerp-puzzels naar nieuwe hoogten. Spelers worden ondergedompeld in prachtig geïllustreerde, handgetekende werelden die zijn geïnspireerd op mythes, legenden en folklore uit de hele wereld. Elke omgeving heeft zijn eigen unieke charme en mysteries die wachten om ontrafeld te worden.

Nieuw in de game is de reality-shift functie, die een extra dimensie toevoegt voor spelers om door te spitten. Wissel van dag naar nacht, van zomer naar winter, en zie hoe de verandering van omgeving de levels beïnvloedt en welke geheimen ze verbergen”.

Hidden Through Time 2: Myths & Magic verschijnt op 25 januari 2024 op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties