LEGO, wie is er niet groot mee geworden? En tegenwoordig heeft onze jongere en oudere jeugd ook nog de mogelijkheid om met die leuke steentjes op beeld aan de slag te gaan. Maar dan in de vorm van avonturen natuurlijk.

Je kan bijna geen helden film verzinnen of er komt een Lego versie van. TT games blinkt hier echt in uit mogen we wel zeggen. Vandaag kwam er de aankondiging dat we maar liefst 2 nieuwe LEGO titels mogen gaan verwelkomen.

Lego Dino’s

De eerste die aan de beurt is, is LEGO Jurassic World, die gelijktijdig met de nieuwe film die dezelfde naam draagt uit gaat komen. De game zal niet het verhaal van de film volgen maar heeft stukjes van alle Jurassic films in zich, te weten Jurassic Park, Jurassic Park: The Lost World, Jurassic Park III and Jurassic World. Hij staat gepland voor juni en aangezien de film op 12 juni in de bios gaat draaien, zal rond die tijd ook de game wel op de planken liggen.

jurassic[1]

 Avengers

De 2e titel is LEGO Marvel’s Avengers. De titel wordt nu ontwikkeld en zal personages uit de films ‘The Avengers’ en “Avengers: Age of Ultron’ bevatten. Deze zal later dit jaar uit gaan komen. Beide titels komen uit voor de Xbox One en de Xbox 360.

large[1]

TT Games managing director, Tom Stone is zeer verheugd. Hij vertelt dat dit jaar, het beste jaar voor LEGO videogames zal gaan worden met verschillende titels waaronder een paar eerste titels van totaal nieuwe series.

Dus maak je klaar voor de LEGO dino’s en waan je met recht in het LEGO stenen tijdperk. Zijn jullie er klaar voor?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties