Het is officieel: The Elder Scrolls Online krijgt draken

Vorige week bracht onze Niels al wat informatie die gelekt was. Nu komt Bethesda zelf met het grote nieuws over ESO. Het is drakentijd.

We hebben het natuurlijk over The Elder Scrolls Online. Wat gaat er allemaal komen.

Voor het eerst komen er draken naar ESO en elke held van Tamriel zal nodig zijn om deze gevleugelde dreiging te stoppen. Draken zijn teruggekeerd naar Tamriel! De grote draak Kaalgrontiid en anderen bezetten het luchtruim en dreigen om de voorouderlijke thuis van de Khajiit plat te branden.

Season of the Dragon

Season of the Dragon is de jaarlange met elkaar verbonden verhaallijn en het episch Elder Scrolls-epos dat de vier 2019 updates met elkaar verbindt in een gigantisch avontuur dat fans niet willen missen.

‘Season of the Dragon’ is een jaarlang, met elkaar verbonden avontuur dat in februari start met de Wrathstone DLC game pack, doorloopt in het aankomende hoofdstuk Elsweyr en zelfs nog verder gaat! Het epische verhaal zal de vier updates uit 2019 met elkaar verbinden, waaronder de Wrathstone DLC dungeon pack, het Elsweyr hoofdstuk, de DLC dungeon pack uit het derde kwartaal en de verhaal DLC in het vierde kwartaal.

Elsweyr

Het hoofdstuk van 2019, Elsweyr, staat gepland om in juni te lanceren met nóg meer content dan de voorgaande hoofdstukken, waaronder het reusachtige gebied van Elsweyr, thuis van de Khajiit, en een nieuwe klasse – de Necromancer.

Het nieuwe gebied Elsweyr voegt wederom een gigantisch stuk grond toe aan de ESO-wereld voor fans om te ontdekken. Het thuis van de Khajiit is beladen met maansuikerboerderijen, vruchtbaar grasland, bloedhete woestijnen en vorstelijke steden en natuurlijk ook een hoop monsters en vijanden. Elder Scrolls veteranen kunnen zich herinneren de provincie van Elsweyr al eens verkend te hebben in The Elder Scrolls: Arena, alsook de grenzen in The Elder Scrolls Online’s regio’s Reaper’s March en Khenarthi’s Roost.

Ook zal ESO: Elsweyr een nieuwe klasse bevatten sinds het hoofdstuk Morrowind uit 2017 – de langverwachte Necromancer. Met deze duistere, mysterieuze klasse, voeren spelers het bewind over de doden en kunnen ze krachtige, elementaire betoveringen uitspreken om vijanden en verdedigingsmechanismen te overwinnen. Met de Necromancer is de dood zelf een wapen.

Elsweyr zit barstensvol nieuwe verhalen, avonturen en challenges, waaronder:

  • Een gigantisch nieuw gebied, Elsweyr, dat in grootte en omvang gelijkwaardig is aan Summerset van vorig jaar
  • Een epische hoofdverhaal-questlijn met ongeveer 30 uur aan nieuwe avonturen die aansluit op de ‘Season of the Dragon’, met daarbovenop tonnen nieuwe side quests en verkenning
  • Een krachtige, nieuwe klasse: The Necromancer, de meest gevraagde toevoeging van de community
  • Een uitdagende nieuwe Trial voor 12 spelers: Sunspire
  • Kolossale, nieuwe World Events: Dragon Attacks
  • Een enorme hoeveelheid aan unieke Delves, publieke Dungeons en stand-alone quests, alsook een hele hoop updates en quality-of-life verbeteringen

Zoals altijd zorgt The Elder Scrolls Online’s unieke hoofdstukstructuur en level-scaling ervoor dat nieuwe content gemakkelijk – en meteen – toegankelijk is voor zowel nieuwe spelers als veteranen. Zowel fans van niveau één als fans van maximaal niveau zullen uitdagingen vinden in Elsweyr, zodat zij naast elkaar kunnen spelen en de nieuwe zone en verhalen samen kunnen ontdekken en overwinnen.

Nieuwe Spelers: Nieuwe spelers kunnen meteen in de actie duiken in ESO: Elsweyr’s content zonder enige voorgaande ESO content gespeeld te moeten hebben.
Huidige Spelers: Veteranen kunnen onmiddellijk met hun bestaande personages reizen naar het nieuwe gebied, of met een Necromancer van nul opnieuw beginnen.

Spelers kunnen een hoop spannende beloningen grijpen door de game te kopen, pre-orderen of op voorhand aan te schaffen. Bestaande spelers die de game op voorhand kopen krijgen onmiddellijk toegang tot een exclusieve mount.

Ben jij een nieuwe speler en kan je niet wachten om je avonturen in Tamriel te beginnen? Klanten die de digitale full game edition op voorhand kopen, krijgen meteen toegang tot de ESO basisgame, plus de twee laatste hoofdstukken Summerset en Morrowind. The Elder Scrolls Online: Elsweyr is vanaf 4 juni verkrijgbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments