Het is Halloween in Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert vandaag een angstaanjagend, tijdelijk Halloween-event genaamd Doktor’s Curse. Spooky niet?

Dit event bevat een compleet nieuwe gamemodus in een spookachtige Frankenstein-versie van de map Theme Park, waar Operator Doc zijn kwaadaardige experimenten uitoefent. 

Het Halloween-event van dit jaar duurt twee weken, start vandaag en eindigt op woensdag 6 november. In de intense 5 tegen 5 Monster Hunt-modus kiezen spelers tussen het bestrijden of het omhelzen van de duisternis: de Exterminators nemen het op tegen de Monsters. De Exterminators bestaan uit vijf Sledges met drie unieke hamers en een selectie gadgets: Eyenox Model III (Jackal), Heartbeat sensor (Pulse) en de EE-ONE-D (Lion). De Monsters bestaan uit Lesion, Frost, Kapkan, Smoke en Ela, hebben geen wapens. In plaats daarvan maken ze gebruik van vallen en hebben een unieke vaardigheid voor deze modus: ze maken zichzelf tijdelijk onzichtbaar en rennen sneller om te ontsnappen. Het doel van de Exterminators is om alle monsters te doden, terwijl de Monsters de ronde juist proberen te overleven. 

Naast de nieuwe, tijdelijke modus wordt ook de Doktor’s Curse-collectie geïntroduceerd met nieuwe skins voor zeven Operators. Doc, Smoke, Kapkan, Frost, Lesion, Ela en Bandit krijgen elk hun eigen set van vier items. Ook zijn de klassieke Halloweenskins uit 2018 voor een beperkte tijd opnieuw beschikbaar. 

Doktor’s Curse bevat ook nieuwe Ubisoft Club Uitdagingen. Spelers verdienen één van de 28 packs wanneer ze 20 kills maken op de Doktor’s Curse-map en een tweede pack als ze 13 rondes weten te winnen in de Doktor’s Curse-afspeellijst. Ook ontvangt iedereen die inlogt tussen 23 oktober en 6 november een gratis pack. Als spelers na deze drie gratis te verdienen packs meer Doktor’s Curse-packs willen verzamelen, zijn deze verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per pack, waarbij spelers met de Year 4 Pass nog eens 10% extra korting krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties