Het wachten is eindelijk voorbij, voor het grootste deel tenminste. De Forza fans kunnen nu al beginnen met genieten, want de Forza 6 demo staat klaar op de Xbox Marketplace.

De demo van Forza 6 geeft jullie (en onszelf) de kans om al eens kennis te maken met een selectie uit de meer dan 450 auto’s die de echte versie zal bevatten. Er zijn meerdere circuits zichtbaar en je kan kiezen tussen dag en nacht.

De demo is met zijn 12,67 GB een behoorlijke joekel van een demo, maar als je eenmaal gestart bent met spelen neem je die kleine 13GB wel voor lief. De graphics zijn oogverblindend, net als de wagens waar je in kan rijden. Wanneer je het startsignaal hoort en het gaspedaal volledig indrukt, heb je het gevoel alsof jouw kinderdroom uitkomt en je in een echte Ford GT door de bochten scheurt. Dit gevoel heb je zeker in de, door de meeste racegamers gebruikte, first person view. Het enige mindere, al is dit misschien persoonlijk, is dat het publiek er wel erg onrealistisch uitziet. Voor de rest is dit een prachtig voorproefje van de veelbelovende Forza 6.

We moeten helaas nog even wachten, maar 15 september is het zo ver en ligt Forza 6 eindelijk in de winkels. Tot die tijd vermaken we ons nog wel met de demo en kunnen we kwijlen bij de onderstaande gameplay trailer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments