Vanwege een zekere Chinese productie is het filmen van de Halo tv-serie in maart gestaakt. Gelukkig zit er inmiddels weer schot in, spoedig wordt er weer geschoten. Hoor je dat? Is dat? HOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHOHHHHHHH OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH. Ben jij dat Martin?

Nee. Martin O’Donnell lijkt niet te componeren voor deze productie. Hij is inmiddels met andere dingen bezig. Een goede soundtrack blijft voor mij onlosmakelijk verbonden met Halo. Ik hoop dat ze ook op dat vlak weten te leveren. Dan hebben we het over het Amerikaanse netwerk Showtime en producent Amblin Television. Variety wist te melden dat ze inmiddels zo’n 37 miljoen euro aan de serie hebben besteed.

Ik kan me voorstellen dat het gedeeltelijk stilleggen van je werkzaamheden ook een bijzonder kostbare aangelegenheid is. Gelukkig zouden ze inmiddels groen licht hebben gekregen om de productie te hervatten. De Amerikaanse bedrijven opereren overigens voor een goed deel vanuit Europa voor deze tv-serie. Vanuit een grote filmstudio nabij Boedapest zijn namelijk al vijf van de negen afleveringen geschoten.

Over het verhaal is nog maar weinig bekend, over enkele van de rollen hebben we jullie al eerder bericht. Naar verluidt moet de serie nog altijd in 2021 worden getoond. Ik ben benieuwd hoe wij Nederlanders de serie straks kunnen consumeren. Maar of ik nou echt uitkijk naar deze productie? Om heel eerlijk te zijn heb ik nog geen enkele van de real-life producties uit het Halo universum bekeken. En dat terwijl ik de eerste drie boeken in de reeks verslonden heb. Gelukkig heb ik nog ruim tijd om dat recht te zetten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments