Geen spoilers over Agent Locke deze keer. Halo 5: Guardians krijgt een gloednieuw audiosysteem maar ook een nieuwe e-sports spectator modus. 

Josh Holmes, hoofd van het Halo 5: Guardians team heeft een aantal fan vragen beantwoord via Twitter. Wat wij hier lezen is de vraag of er niet een sneller reloadsysteem moet komen zoals bij Gears of War. Josh zegt hier het volgende op: ”Lijkt mij erg gaaf, maar er zal veel getweaked moeten worden. Misschien iets voor Halo 6”.

Ook wordt er gevraagd naar de audio, mensen waren niet tevreden, de voetstappen klonken te hard en dit ging ten koste van de pvp. Josh: ”Deze audio was tijdelijk in de beta, we krijgen een nieuw audio systeem en het zal er echt beter van worden”. Wij hopen dat dit in ieder geval realistischer wordt dan in de beta.

Ook zal er een toeschouwers modus komen voor e-Sports evenementen. Dat dit soort dingen nu in de hedendaagse games worden geïmplementeerd zegt al genoeg over de toekomst van e-Sports en hoe groot developers verwachten dat het wordt.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties