Bam! Ineens is daar per direct Grand Theft Auto V in de Xbox Game Pass beschikbaar! Hoe zit dat?

De meesten van jullie weten inmiddels dat de Xbox Game Pass een abonnementsdienst is waar je maandelijks een vast bedrag voor betaald van enkele euro’s en waarvoor je in ruil toegang krijgt tot honderden games. In de Game Pass is het een komen en gaan van games. Indie’s, AA-games, AAA-games, first party titels en het laatste jaar ook steeds vaker 3th party titels. Oftewel, games die niet door de Xbox Game Studios ontwikkeld worden, maar die desondanks toch in de Game Pass aangeboden worden. We zagen al enkele toppers voorbij komen afgelopen tijd, waaronder The Witcher 3, Metro Exodus, World War Z, Life is Strange 2 en Monster Hunter World.

Veel titels in 2020 naar de Game Pass

Ook voor 2020 staan er weer de nodige titels op de planning om in de Game Pass te verschijnen. Denk aan bijvoorbeeld een tiental Final Fantasy titels, alle Kingdom Hearts, de Yakuza-franchise en nog veel meer. Het is duidelijk. Microsoft gaat met de Xbox Game Pass all-in en tijdens XO-19 werden de plannen en de routekaart gedeeld.

Kennelijk was er nog ruimte om aan de hoeveelheid aan games die nog komen gaan, enkele titels toe te voegen. En zo werden we vandaag ineens verrast met GTA V in de Game Pass. Er zullen genoeg gamers zijn die deze game al gespeeld hebben. Toch lijkt het de moeite waard om de game nog eens op te pakken. Met GTA V in de Game Pass heb je namelijk ook toegang tot GTA Online. In GTA Online kun je samen met 30 anderen je in het enorm levendige Los Santos prima vermaken. Bovendien heeft GTA Online alleen al in het Xbox One tijdperk 25 grote updates gehad, zoals de bouw van een enorm casino in de zomer van 2019. Waarschijnlijk is er genoeg nieuws te zien en te beleven!

Het nieuwe jaar begint dus prima bij Xbox. Veel nieuwe titels in de Game Pass en de nodige nieuwe games in het vooruitzicht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties