Het houdt niet op met GTA Online, laatst schreef ik al over GTA5 en mijn collega Renco kondigde ‘m al aan, de Gunrunning update! Dit keer wordt het nog meer chaos dan voorheen! 

Het is gewoon niet normaal wat voor updates GTA Online krijgt en dat wordt maar weer eens bewezen met deze Gunrunning update. Je kan het zo gek nog niet bedenken, maar zo meteen zit GTA vol met (ruk)bunkers. Het doel in de update is om wapens te kopen/verkopen en te vervoeren. Je hebt dan een eigen militaire operatiebasis en als je eenmaal een bunker hebt gemachtigd, krijg je ook een Mobile Operations Center. Doet me behoorlijk denken aan Knight Rider, waar Michael met KITT in zo’n vrachtwagen rijdt. Het is ongetwijfeld geïnspireerd hierdoor. Dit rijdende commando centrum zorgt ervoor dat spelers nieuwe wapen upgrades kunnen vinden, dat meerijdende voertuigen sterker worden en je kan ‘m natuurlijk pimpen.

Met deze update komen ook gewapende voertuigen, want je moet natuurlijk wel jezelf kunnen beschermen (en al helemaal jouw rijdende Operations Center). Ik vind het principe wel vet van deze update, maar niet dat ik denk ”holy shit, ik ga gelijk GTA Online spelen!”. Bekijk de trailer hierboven en oordeel zelf.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties