GTA Online krijgt nieuw verhaaltje op 7 maart

Op 7 maart kan je aan de slag met een nieuwe uitbreiding voor GTA Online genaamd “The Cluckin’ Bell Farm Raid”.

Deze uitbreiding, onthuld met een trailer, biedt spelers de kans om een doordacht plan uit te voeren om een omvangrijk corruptienetwerk binnen het Los Santos Police Department aan het licht te brengen.

“Inmiddels heb je al een telefoontje gekregen van Vincent Effenburger, voormalig hoofd beveiliging van het Diamond Casino en nu LSPD-agent,” luidt de samenvatting. “Nu krijg je de gelegenheid om samen te werken in een onconventionele, doch winstgevende samenwerking om een nieuw kartel op te rollen dat op grote schaal opereert vanuit de Cluckin’ Bell-fabriek in Paleto Bay.

Naast het boeiende verhaal voegt Rockstar ook nieuwe voertuigen toe aan GTA Online, al hebben ze niet bekendgemaakt om hoeveel voertuigen het gaat. Echter, één voertuig werd wel alvast geteased: de angstaanjagende Bravado Gauntlet Interceptor Law Enforcement Vehicle.

Voor de fans van deze meer dan tien jaar oude online modus zal het een geruststelling zijn dat Rockstar blijft investeren, ondanks de aankondiging van GTA 6. Ikzelf heb niet echt per se meer de neiging om de game op te pakken als ik weet dat het volgend jaar allemaal niet meer relevant is met de nieuwe wereld van GTA6. Tenzij ze natuurlijk die complete map van GTA6 toevoegen aan Online als een soort mega uitbreiding. Dat zou heel nice zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties