Grote update voor Call of Duty: Vanguard & Warzone in aantocht!

Seizoen 2 is vanaf 14 februari beschikbaar!

Er is door Activision een nieuw seizoen voor Call of Duty: Vanguard en Warzone aangekondigd. In de cinematische trailer kun je alvast een indruk op doen.

Er wordt bij Activision flink doorgewerkt. Op 10 februari komt de nieuwe update van Vanguard vrij. Op 14 februari wordt een nieuw seizoen van Warzone beschikbaar gesteld. De lancering van Warzone pacific seizoen 2 gaat onder andere met de komst van nieuwe maps gepaard. Beide updates zullen gratis te downloaden zijn.

Naast een dozijn aan nieuwe content worden in de update ook verschillende bugs gefikst, quality of life verbeteringen doorgevoerd en allerlei bezienswaardigheden toegevoegd.

Over Call of Duty: Vanguard

In 2021 is deze meest recente titel uit de succesvolle Call of Duty franchise uitgegeven. Call of Duty: Vanguard biedt een campaign en online multiplayer. In de XBNL-review kun je lezen of deze nieuwste titel ook jouw tijd en geld waard is. Op onze Discord wordt regelmatig een oproep gedaan om samen Call of Duty te spelen. Als jou dat ook wat lijkt dan kun je via deze link van onze groep lid worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties