Subnautica is nog geen volledige game, maar een game die zit in het Xbox One Preview Program. Op het moment wordt er een grote update uitgerold over de hele wereld en deze update brengt verbeteringen en nieuwe toevoegingen met zich mee, maar ook wat problemen. 

Eén van de toevoegingen in de game is de Map Scanner Room, met deze kamer kan je bepaalde resources scannen die dichtbij zijn. Deze kamer moet wel voorzien worden van stroom, maar het kan ook op zichzelf opereren. De tweede toevoeging is dat je nu een boer kan worden en niet zomaar een boer, maar een boer onder water! Je kan nu je eigen flora creëren in de wereld van Subnautica. Kleedt alles aan zoals jij het wilt en laat heerlijke stukken fruit groeien in jouw onderwaterparadijs.

Subnautica

De derde toevoeging in de game is dat batterijen en powercells verwijderd kunnen worden uit producten en dat je ze kan herladen en vervangen door een recharging station. De vierde toevoeging is de Cyclops 2.0. De diepte van de Cyclops is verhoogd van 200 meter naar 500 meter, kluisjes op de lower deck zijn nu functioneel en er zijn nieuwe hatch animaties, waardoor de hatch open en dicht gaat als je er dichtbij komt.

En wat is een onderwaterwereld zonder bedden? Ja! De vijfde toevoeging zijn bedden in de onderwaterwereld, waardoor jij kan slapen en kan genieten van het prachtige uitzicht van je onderwaterbloemen. Een zesde toevoeging kan uitlopen tot een fallout, want er worden nucleaire en bioreactoren gebracht in deze update. De nucleaire reactor zorgt voor immens veel energie voor de grootste basis en de bioreactor is echt voor de mensen die ook zonne-energie in hun eigen tuin hebben!

Subnautica

Subnautica geeft veel toevoegingen aan de game en fixt ook nog eens 250 bugs. Er is echter een probleem met deze update, het lijkt problemen te geven met de save games van bepaalde gamers. Dit is natuurlijk erg jammer maar Unkown Worlds is hard bezig om dit op te lossen, maar of dat vandaag of volgende week opgelost is, weten zij ook niet. Hieronder kan je nog een video bekijken waar je de update door middel van bewegende beelden kan zien en wie wilt dat nou niet?

Wat vind jij van deze update en heb jij de game al gekocht om lekker te previewen? Laat het ons weten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments