25 februari werd de aankondiging gedaan van een standalone Forza Horizon 2 versie die gebaseerd was op de Fast & Furious film franchise. Vanaf vandaag is het zover, want Forza Horizon 2 presents Fast & Furious is nu gratis te downloaden op de Xbox One.

Deze gratis standalone is eigenlijk gewoon Forza Horizon 2 zonder de story mode, de missies en de beschikbare auto’s. Forza Horizon 2: Fast & Furious bevat de volledige gamewereld uit Forza Horizon 2, met auto’s en missies uit de Fast & Furious franchise. Het mooiste van dit alles is dus dat het gratis is en vol content schijnt te zitten. We hebben het hier dus niet over een demo. Wees er echter snel bij, want na 10 april is de standalone niet meer gratis en zal het ongeveer tien euro kosten.

Daarnaast doe je ook nog eens een bijdrage aan het goede doel van rapper Ludacris die ook in de Fast & Furious speelt. Een vrijgespeelde achievement betekent namelijk een contributie aan dit goede doel. De standalone kun je hier alvast in de wachtrij zetten.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties