Gods & Monsters krijgt nieuwe naam!

Immortals Fenyx Rising

Tijdens de E3 van 2019 zagen we voor het eerst van Ubisoft’s nieuwste franchise beelden. Gods and Monsters zou begin 2020 uit moeten komen, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. Inmiddels zijn we iets meer over de game te weten gekomen!

Ken je de titel nog? Gods and Monsters? Om je geheugen op te frissen pakken we gewoon nog even de trailer uit 2019 er bij.

Deze game riep bij menigeen een Zelda associatie op en zou zeker een titel zijn om naar uit te kijken. Pre-orders vlogen dan ook als warme broodjes over de toonbank en rond januari 2020 zouden we met deze titel aan de slag kunnen. Helaas bleek dit laatste niet het geval. De titel werd voor onbepaalde tijd uitgesteld en de reden hierachter was zoals je hier hebt kunnen lezen onduidelijk. Nu is er dan toch meer duidelijk. Tenminste?

Ubisoft Forward

Volgende week op 10 september wordt er een nieuwe Ubisoft Forward uitgezonden. Bovenstaand kun je hiervan de aankondigingstrailer zien. We zien in deze trailer veel Watch Dogs, nog meer Watch Dogs, maar we zien ook Gods and Monsters. Nou ja, we zien Immortals Fenyx Rising. De nieuwe naam van de game, zoals je ook uit onderstaande tweet op kunt maken. We mogen een full reveal gaan verwachten! Geen idee wat dat precies inhoud, maar count me in!

Ik ben heel erg benieuwd! Nieuwe naam, prima. Het maakt me niet zoveel uit. Wat de meesten natuurlijk willen weten is wanneer de game uitkomt en wat de gameplay gaat zijn? Wat mogen we verwachten van de game? De eerste beelden waren wat mij betreft veelbelovend, maar vertelden vrij weinig over de uiteindelijk dingen die je in de game kunt gaan doen.

We moeten nog een weekje geduld hebben. Ubisoft heeft al een knettergoede line-up aan games voor het komend half jaar staan. Ik som ze nog eens voor je op: Watch Dogs Legion, Assassins Creed Valhalla en Far Cry 6. Tel daar Just Dance 2021 bij op en je backlog groeit harder dan de nieuwe danspasjes die je gaat leren. De grote vraag is dan ook. Gaat Ubisoft de game Immortals Fenyx Rising ook komend half jaar uitbrengen of zullen we hier toch nog wat langer op moeten wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments