Gloomhaven komt in 2023 naar de Xbox

Voor de gevorderde bordspelspelers is Gloomhaven een begrip. Bezit je dan ook een console, dan is dit een bericht waar je helemaal blij van wordt.

Met een dikke doos van meer dan 10 kg en een campaign de je dagenlang bezig houdt, staat Gloomhaven als een echte hit bekend onder de spelers die gewoon aan tafel een spelletje met elkaar spelen. Dit bordspel staat al heel lang op veel hitlijsten op nummer één. En nu komt hij ook naar je Xbox.

Gloomhaven’s succesvolle lancering op pc in 2021 zal worden gevolgd door een console lancering, inclusief Xbox, dankzij een samenwerking tussen Asmodee Digital en Saber Interactive. Gloomhaven, wordt door het team van Saber Interactive geport naar de console.

Gloomhaven is een tactische RPG die zich afspeelt in een donker middeleeuws fantasy-universum. Het spel mengt kaart gebaseerde strategie met dungeon-crawling gameplay. Je speelt als een van de 17 personages en hebt meer dan 1000 vaardigheden. Jij en/of een co-op buddy leiden een bende huurlingen op een zoektocht naar rijkdom. De reis voert je door bossen, kerkers, grotten en meer, waarbij je het opneemt tegen gevaarlijke vijanden terwijl je probeert wat geld te verdienen.

Met de launch window ingesteld op 2023, zijn details over Gloomhaven op consoles vrij dun. Het is waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat we het spel op Xbox Series X|S zien verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties