Dit weekend gaan wij Sparklite verloten onder deelnemers die mee doen aan deze giveaway! Hoe kom je in aanmerking?

Afgelopen donderdag verscheen Sparklite op de Xbox. Een Roguelite action-adventure game. Onze eindconclusie in de review luidde:

De ontwikkelaars van Red Blue Games hebben met Sparklite een interessante Roguelite action-adventure game gemaakt die kan zorgen voor de nodige uurtjes plezier. Sparklite is een fijne game om in te stappen en tegelijkertijd een uitdagende game om te beheersen. Hoewel het verhaal flinterdun is, speelt de game soepeltjes weg in een prachtige pixel art stijl met een sfeervolle soundtrack.

Als de game je iets lijkt, dan hebben we goed nieuws! We gaan namelijk dit weekend de digitale game weggeven.

Hoe kan ik Sparklite winnen?

Wil je de game winnen dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep
  2. Laat in de comments bij dit bericht op Twitter of Facebook weten met wie je deze game graag in ‘couch co-op mode’ zou willen spelen?
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht.

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 17 november 17:00 uur. Op diezelfde dag om 19:00 uur bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt bepaald via een generator; een programmaatje waarmee een naam uit een digitale grabbelton getrokken wordt.

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij een nieuwe game in jouw schoen dit weekend? Zoek ons dan snel even op via Facebook of Twitter en laat je horen!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments