[Gerucht] Red Dead Redemption 3 in ontwikkeling

In een week waarin de geruchten ons om de oren vliegen hebben we wederom nieuws. Deze keer over Rockstar’s Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption 3 is namelijk al in ontwikkeling, dat beweert insider MyTimeToShineHello via X. Eerder deze week liet deze ook al weten dat er een vervolg op Hogwarts Legacy 2 aan zit te komen. In een jaar waarin er volop gespeculeerd werd over een remake van Red Dead Redemption en deze uiteindelijk als een kers van een taart werd afgesnoept wegens een release op de Switch en PS4 is dit welkom nieuws.

Ondertussen is het alweer 5 jaar geleden dat het befaamde Red Dead Redemption 2 uitkwam. De game werd zeer positief ontvangen, al viel het online aspect wel wat tegen. Echter mogen we ons eerst gaan verheugen op de release van GTA VI. Het is ondertussen al 10 jaar geleden dat deze uitkwam en uitspraken vanuit Rockstar Games hinten op een aankondiging voor volgend jaar.

Laten we hopen dat Red Dead Redemption 2 niet eerst 10 kaarsjes moet uitblazen en we wat sneller mogen genieten van een vervolg. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties