Gegevens Cyberpunk 2077 lekken uit, CD Projekt Red gegijzeld

Met CD Projekt Red valt niet te spotten!

Soms heb je mensen in de wereld die alles doen voor geld, ook al kunnen ze het verpesten voor miljoenen mensen. Sommige presidenten hebben er een handje van, maar in de gamewereld zijn deze knuppels ook aanwezig. En deze keer is CD Projekt Red er helaas de dupe van.

Belangrijke informatie over Cyberpunk 2077 is namelijk gestolen. Volgens de ontwikkelaar is er informatie bekend wat zo oud is dat het niet meer representatief voor de huidige game is. CD Projekt Red raadt fans dan ook aan om eventuele info niet te lezen. “So what” zul je denken? Maar volgens de Poolse Witcher-ontwikkelaar eisen de dader(s) ook nog eens geld, als men niet betaald dan zal de info bekendgemaakt worden. Met onderstaande verklaring geeft CD Projekt Red echter al aan het verzoek niet te zullen inwilligen.

Cyberpunk 2077 werd in 2012 aangekondigd en kreeg in 2013 een teaser trailer. CD Projekt Red liet toen al weten pas rond 2017 meer info over de game te hebben. Het is daarom mogelijk dat we deze game op de E3 gaan zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties