Games with Gold van oktober 2020

September is zo’n beetje afgelopen, dus wordt het hoog tijd om bekend te maken welke games we in oktober gratis bij ons Gold abonnement krijgen.

Oktober is de maand van Halloween en dat zien we terug in de games die we krijgen deze maand. Laten we ze eens op een rijtje zetten.

Vanaf 1 oktober kun je Slayaway Camp: The Butcher’s Cut downloaden, een puzzelgame waarbij je een psychotische moordenaar door de levels heen moet schuiven om onschuldige slachtoffers op de meest gruwelijke wijze te vermoorden.

Vanaf 16 oktober kunnen we gaan griezelen met Maid of Sker. Trotseer de nachtmerries van de Quiet Ones. Raak niet in paniek… hou je adem in!

In de backwards compatible afdeling kunnen we de eerste helft van oktober los met Sphinx and the Cursed Mummy, een third person-actieavontuur, gebaseerd op de mythologie van het Oude Egypte. Reis via magische poorten over de wereld om de boze plannen van Set te dwarsbomen. Hiervoor heeft Sphinx zijn gezonde verstand, behendigheid en speciale krachten nodig. Ook moet hij vertrouwen op zijn onwillige vriend de mummie, die kan helpen als onopvallend zijn de enige oplossing is. Alleen door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set tegenhouden en de wereld redden.

Tot slot kunnen we in de tweede helft van oktober de deuren langs met Costume Quest. In deze charmante role-playing-game kies je je held en ga je langs de huizen voor snoep door drie prachtige gebieden vol met Double Fine-humor en -verhaal. Voltooi zoektochten, vorm je groep en verzamel kostuums die je in krachtige kampioenen veranderen en je in staat stellen om de kwaadaardige Repugians te verslaan en je ontvoerde broertje (of zusje) uit hun klauwen te redden.

Dat zijn ze, daar moeten we het mee doen. Vinden we het wat?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments