Het zijn gouden tijden in het Microsoft kamp. Zo rond deze tijd komen de cadeautjes Games with Gold voor de komende maand weer tevoorschijn.

Eindelijk! Een gratis game die ook echt leuk is om te krijgen. Wat zeg ik? Nee, nee, maar liefst twee gratis games voor de Xbox One. Microsoft heeft bekend gemaakt dat vanaf de maand juli, er elke maand maar liefst twee gratis One en twee gratis 360 games op de markt komen. Met de backwards compatibility om de hoek waarin je nooit echt kan weten of die gratis 360 game er ook onder gaat vallen, kan je ze maar beter gewoon hebben. Dus halen, die vier games.

So-Many-Me-Funding-Fridays[1]

De gratis game waar ik best enthousiast over ben is natuurlijk Assassin’s Creed 4: Black Flag waarbij je de woeste zeeën in het Caraïbisch gebied onveilig gaat maken. Deze zal de gehele maand gratis te krijgen zijn. Vanaf 16 juli komt daar dan nog een game bij: So Many Me. Een puzzel-platform spel waarin je als Filo en zijn band, bestaande uit onaangepaste clones, de wereld probeert te redden.

De Xbox 360 zal de bekende Plants vs Zombies in de eerste helft van juli en Gears of War 3 in de tweede helft van juli gaan leveren. Dus, voor de duidelijkheid nog even op een rijtje:

  • Assassin’s Creed 4: Black Flag op Xbox One van 1 t/m 31 juli
  • So Many Me op Xbox One, van 16 juli t/m 15 augustus
  • Plants vs. Zombies voor Xbox 360, van 1 t/m 15 juli
  • Gears of War 3 voor Xbox 360, van 16 t/m 31 juli
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments