We zijn nu op zo’n punt beland waar we toch écht tot de E3 in juni moeten wachten op de komende grote aankondigingen. Maar toch laten de gamedesigners van Battlefront II wat leuke informatie los op Twitter.

Het begint gelijk goed

Bij heel veel games is de DLC niet weg te denken, terwijl ze soms alleen maar wat extra wapens of skins bevatten. Zo krijgt Battlefront II ook een Elite Trooper Deluxe Edition. Deze editie kost maar liefst €89,99, terwijl het origineel €62,99 zal gaan kosten.

Maar als je genoeg uren in de game steekt kun je die extra’s dus gewoon vrijspelen in jouw normale editie! Dat is zeker goed geregeld! Eigenlijk is het enige voordeel aan de Elite Trooper editie dus de eerdere toegang. Met die deluxe versie kun je 3 dagen voor de release al met Battlefront II aan de slag.

Oververhitten van je wapens

In Battlefront uit 2015 kon je wapen nog wel eens oververhitten als je er te lang mee door ging. Hierdoor moest je dus even wachten voor je weer lekker door kon knallen. Dat systeem ligt er dus niet helemaal uit, maar het krijgt wel wat verbeteringen. Ik vind dit soort systemen zelf altijd wel leuk. Het laat je wat beter nadenken over je strategie, voordat je gelijk al je ammo opmaakt.

Dedicated servers

Geen gedoe met slechte verbindingen omdat een speler de server moet hosten. Battlefront II krijgt dedicated servers, dus dat moet zorgen voor zo min mogelijk lag en gedoe!

Geen Galactic Conquest

Als er ergens veel om wordt gevraagd, dan is het wel Galactic Conquest. Dit is een modus die nog stamt uit de oude Battlefront games. Dit is de zogenaamde turn-based strategy mode waarin je het heelal probeert te veroveren. Veel fans hebben hier om gevraagd, maar zoals het ernaar uitziet gaat dit er niet van komen.

Star Cards

De Star Cards gaan dus waarschijnlijk ook niet terug komen. Maar we krijgen wel de mogelijkheid om onze class aan te passen. Er wordt helaas niet verder ingegaan op wat je dan allemaal zou kunnen aanpassen, maar er gaat dus een dergelijke mogelijkheid komen.

De game gaat dus ook weer behoorlijk wat aanpassingen krijgen op zijn voorganger. Het is tof dat EA zo leert van hun fouten en dat ze nieuwe dingen uitproberen. Daarnaast vind ik het erg netjes dat je ook zonder de Elite Trooper Deluxe edition te kopen alle extra’s gewoon in de game kunt vrijspelen! Dat is zeker het noemen waard!

Star Wars Battlefront II komt op 17 november 2017 uit en zal €62,99 kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties