De ellende in gameland blijft toch een beetje sluimeren. Nu is de console-versie van Overkill’s The Walking Dead weer in de problemen.

Eerder lieten we al horen dat de verkoopcijfers bij Starbreeze van Overkill’s The Walking Dead nogal tegenvielen. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf steeds minder geld in de kas zag liggen. Erger nog, de schuld staat nu op 34 miljoen Britse Ponden. Nu wordt het duidelijk dat de release van de consoleversie van de game uitgesteld is. Oorspronkelijk zou hij in februari het levenslicht gaan zien.

De mededeling zegt niet veel meer dan dat de release is uitgesteld en dat er meer informatie gaat volgen. Ik zag dit al een beetje aankomen. Het bedrijf had net een reorganisatie achter de rug en is druk bezig met de verkoop van een aantal onderdelen van het bedrijf zoals de falende virtual reality projecten.

De studio van d3t zou zorg dragen voor de console-versie van de game maar ook dat is afwachten totdat het geld binnenstroomt. Of deze toch al slecht ontvangen versie van The Walking Dead ooit het levenslicht gaat zien op de Xbox One, is maar de vraag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments