Een van de dingen die we nog missen op de Xbox is VR. Maar dat zou weleens kunnen veranderen. Zitten jullie op VR te wachten?

Er gaat een gerucht rond volgens de podcast Coffee & VR die melding maakte van een potentiële samenwerking in de laatste uitzending.

We hebben in de geruchtenmolen op ons Discord kanaal gehoord van iemand waar we veel vertrouwen in hebben dat er een samenwerking op handen is tussen Microsoft en Oculus en dat ze de Rift S naar de volgende Xbox gaan brengen. Hij heeft een aantal betrouwbare bronnen.

Het zou wel logisch zijn om deze stap te maken. Microsoft is al tijden bezig met de Hololens maar het heeft nog steeds geen eigen VR Headset. Eerder was er al het idee dat men VR naar de Xbox One X zou brengen maar helaas is dat nooit gekomen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Oculus en Microsoft samen gaan werken. Bij het uitkomen van de Rift kwam deze headset met een Xbox One controller in de verkoop. Ook heeft Microsoft nog steeds een aandeel in Facebook die op hun beurt Oculus bezitten.

Microsoft moet de strijd aangaan met de PlayStation VR die ook naar de next-gen PlayStation gaat komen. We houden natuurlijk deze ontwikkelingen goed in de gaten en als er meer nieuws is, dan hoor je dat hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties