The Game Bakers is een studio die mijn hart heeft gewonnen. Diverse games met verschillende stijlen hebben mij urenlang vermaakt en zoals het eruit ziet gaat dat ook nu weer gebeuren!

Kung Fury

Furi is nu verkrijgbaar voor jouw Xbox One! Furi is een mix tussen een old school beat ‘em up en een klassieke shoot ‘em up. De makers van deze game hebben geprobeerd om zich dichtbij de Japanse stijl te houden, naar mijn idee is dit ook goed gelukt. In de game speel je als één of andere zieke katanadragende dude die hoogstwaarschijnlijk uit is op wraak. Naast je katana beschik je ook over wapens waarmee je je vijanden aan gort kunt schieten. Het opvallende aan deze game is overigens dat je enkel tegen ‘eindbazen’ vecht. Elk gevecht is dus een echte uitdaging!

057145

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien hebben de makers van de game erg veel aandacht besteed aan de sfeer. De gedetailleerde omgevingen en bijzondere stijl van deze game maken het een echt plezier voor ’t oog. Check het zelf ook even in de trailer hieronder.

Mocht je na het zien van de trailer hongerig zijn geworden voor meer. De game is nu te downloaden via de store. Op je Xbox dus of hier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties