Stel, je bent wel te porren voor een potje COD of Battlefield. Vele van ons genieten hier wel van, maar waar we niet van genieten is de controller. Het is en blijft een standaard controller, dat haalt je toch uit de ervaring. Wat als je je Xbox One controller kan inruilen voor een ‘echt’ wapen?

The Delta Six, een controller turnt weapon, of visa versa, het is maar hoe je het bekijkt. Altijd al eens een shooter willen spelen waarbij je een replica van een wapen in je handen houdt als controller? Dan moet je dit echt eens proberen. De specificaties liegen er niet om, realistische recoil, aim down sight werkt zoals het hoort, en je hebt nog gewoon je bekende A, B, X, Y en schouder knoppen. Deze zitten verwerkt in de pistolgrip, zodat je er makkelijk bij kunt. En dat alles verpakt in een mooie stevige guncase. Voor mij als FPS fan en Airsoft speler is dit de ultieme controller. Dit heb ik altijd al gewild, eindelijk een realistische aanpak voor een wapen-achtige controller. Dit blaast dat Wii dingetje helemaal zoek, en alle andere eigengemaakte half-half gemaakte gedrochten ook.

delta six controller

Zeg nou zelf, dit ziet er toch geweldig uit! Het kost je wel een klein vermogen, zeker in vergelijking met een normale Xbox One controller, maar wat je er voor krijgt is zeker niet mis. Mocht je een kleine $ 349,99 ( € 313,47) over hebben van je vakantiegeld, dan is het de overweging zeker waard. Hoe de shipping precies verloopt weet ik niet, kan nog lastig worden denk ik. Eigen risico, niet mij aanklagen als het pakketje wordt afgeleverd door de marechaussee.

Nog steeds interesse? Via deze link kan je hem kopen.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefan Haas
Stefan Haas
8 jaren geleden

Waar/wanneer kun je die gun in nederland kopen?

Francisco Notario
Francisco Notario
8 jaren geleden
Antwoord aan  Stefan Haas

ik heb er een, moeilijk te verkrijgen in EU.
komt waarschijnlijk nooit in nl.