Naast het toch ietwat voorspelbare nieuws dat de nieuwe Gears of War alleen op de Xbox One uitkomt is er deze week door Jack Felling ook een foto van het motion capture team geplaatst. 

Op de foto zien we natuurlijk een episch wapen. Ik vind de stijl die we hier zien hartstikke gaaf, maar dit zegt natuurlijk nog niks over de game zelf. Op de E3 gaan we pas echt zien wat deze nieuwe game in huis heeft en op de Gamescom kunnen we jullie waarschijnlijk ook wel wat meer vertellen over hoe de game nou aanvoelt. De nieuwe Gears of War game zal waarschijnlijk tijdens deze E3 in L.A. te zien zijn. Het enige wat we tot nu toe eigenlijk weten is dat de game weer meer “de duistere kant van de serie” zal opzoeken.

Naast de kleine stukjes nieuws over de nieuwe Gears komt er deze maand natuurlijk ook de nieuwe trailer van Star Wars Battlefront uit. De maand april staat ieder jaar ook in het teken van Assassin’s Creed nieuws. Ieder jaar “lekt” er rond deze tijd van het jaar een trailertje en kan de hele wereld nog minder goed op de E3 wachten. Qua nieuws en speculatie is er in april normaal genoeg te doen en ik denk dat dit jaar er niet onder zal doen.

Voor al het nieuws en ontwikkelingen in de game-industrie blijf je gewoon op Xbox Nederland!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties