Tot de 15e van deze maand kon je hem binnenhalen als onderdeel van de Games with Gold. De allereerste versie van Forza Horizon. Straks verdwijnt hij totaal uit beeld.

Als je deze gratis game bent vergeten dan is je kans om deze backward compatible Xbox 360 game ooit nog te kunnen spelen bijna verkeken. Gratis krijg je hem sowieso niet meer maar Microsoft heeft laten weten dat hij over een klein maandje helemaal uit de store verdwijnt. Op 20 oktober zal niet alleen de game maar ook alle DLC uit de store gehaald gaan worden. Dus heb je de gratis game wel binnengehaald, check dan nog even de DLC van de game. Er zitten genoeg gratis pakketten in die je zo kan gebruiken in de game en het zou toch zonde zijn als je die laat liggen.

Forza Horizon is in 2012 op de markt gekomen en deze werd in 2014 opgevolgd door deel twee die ook op de One te koop was. Deze week konden de eerste spelers al aan de slag met Forza Horizon 3. Vanaf de 27e is Forza Horizon 3 voor iedereen die hem heeft aangeschaft speelbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties