For Honor toont gruwelijke actievolle trailers voor de drie soorten krijgers

Ubisoft verwent ons met een paar nieuwe trailers van de actievolle game For Honor. In de trailers zie je met wat voor krijgers je zo meteen kunt vechten en waar ze vandaan komen.

For Honor houden we al langer in de gaten bij XboxNederland. Helaas was het niet mogelijk om het te spelen op de GamesCom, maar Dante heeft nog wel het één en ander kunnen regelen bij de E3. Hij werd er enthousiast van, maar heeft nog wel zijn twijfels bij sommige game design keuzes. For Honor is een hack-and-slash game waar allerlei soorten strijders door de geschiedenis heen het tegen elkaar opnemen. Viking tegen samurai of ridder tegen viking, het kan allemaal. De actie is bruut, zoals je in deze trailers kunt zien. De Kensei trailer zie je hierboven, maar de andere trailers zie je hieronder.

Deze drie strijders zijn slechts drie van de twaalf verschillende heldenklassen. De drie klassen hierboven zijn vooral bekend door de trailers en de aankomende alpha van 15 tot en met 18 september. Wij kijken er in ieder geval al halsreikend naar uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties