Focus Entertainment en Douze Dixièmes onthullen prachtige metroidvania “MIO: Memories in Orbit”

Focus Entertainment en Douze Dixièmes kondigen hun nieuwste samenwerking aan: MIO: Memories in Orbit, een sciencefiction-odyssee die elementen van het metroidvania-genre combineert met een unieke artistieke richting. Deze aankondiging volgt op het succes van hun vorige titel, Shady Part of Me.

In MIO: Memories in Orbit nemen spelers de rol aan van MIO, een robot met buitengewone capaciteiten. Het spel speelt zich af in de Vessel, een gigantisch en doolhofachtig ruimteschip dat verlaten in de ruimte drijft. Deze technologische ark, nu in verval en overwoekerd met vegetatie en kapotte machines, vormt de achtergrond voor MIO’s missie om het schip van de ondergang te redden.

Gameplay en kenmerken

Spelers zullen door de Vessel navigeren, nieuwe krachten en vaardigheden ontgrendelen om nieuwe gebieden te verkennen en het op te nemen tegen diverse vijanden. Het doel is om de verloren herinneringen van de Vessel te herstellen en de geheimen van het ruimteschip te onthullen.

Bovenstaande eerste trailer toont een gevarieerde en intense gameplay, en belooft een visueel betoverende ervaring. Verdere details over de gameplay en de verschillende elementen van het spel zullen in de komende maanden bekendgemaakt worden.

Releasedatum

MIO: Memories in Orbit zal in 2025 beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties