Laten we gewoon beginnen met het demo nieuws. Want zoals elk jaar komt hij er weer aan, de demo waarmee je even kan voelen hoe de game speelt en ze kan vergelijken met elkaar, we praten over FIFA en PES.

De FIFA 18 demo zal zo’n twee weken voor release vrij gaan komen en dat betekent dat we hem waarschijnlijk deze week al kunnen gaan verwachten. De release is op 15 september. Officieel weten we nog niets maar dit is wel het jaarlijkse ritueel. Als we van de code spelers uit moeten gaan zal deze demo de volgende teams bevatten: Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Atlético Madrid, Juventus, Bayern Munich, PSG, LA Galaxy en Toronto FC.

PES 2018

PES 2018 heeft ook een demo en die is vanaf vandaag al te spelen. Het is een offline demo waarin je zowel in co-op als in exhibition een wedstrijd kan spelen. Er zitten twee stadions in, Camp Nou en Signal Iduna Park en we zien de ploegen Liverpool, Barcelona, Borussia Dortmund, Inter Milan, Corinthians, Flamengo, Boca Juniors, River Plate en Colo-Colo. Ook zijn de landenteams van Brazilië, Argentinië en Duitsland te spelen.

PES heeft zijn gameplay verbeterd en laat realistischere snelheden en strategisch dribbelen zien. Nieuw is het 2v2 en 3v3 co-op spel.

Limited Ajax FIFA 18 editie

Nu leuk nieuws voor de Ajax fans en dat hebben ze in deze donkere tijden toch wel wat nodig. Mocht je een speciale Ajax versie van FIFA 18 willen, dan kan dat. Ajax levert in samenwerking met EA Sports namelijk als eerste club in de wereld een speciale versie van de game die in een prachtige Limited Ajax hoes zit.

Pre-order de limited edition nu en ontvang de officiële Ajax-steelbook. Daarnaast krijg je bij een pre-order ook:
• 5 Jumbo Premium Goud-Pakketten (1 per week, 5 weken lang)
• Cristiano Ronaldo als leenspeler (voor 5 FUT-wedstrijden)
• 8 speciale editie FUT-kits (ontworpen door de artiesten van de soundtrack)

De game is te koop in de Ajax fanshop.

PSV

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Dus ook PSV is ingestapt op dit idee en heeft in zijn fanshop hetzelfde truukje uitgehaald. Mocht je dus meer voor de club uit Eindhoven gaan, dan kan je daar nu ook terecht voor zo’n speciale editie.

Mochten er meer clubs komen, dan laten we jullie dat direct weten.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties